(geen) goesting?! Hoe motiveer ik kinderen en jongeren?

geen goesting Hoe motiveer ik kinderen en jongeren Mijn kind neemt zijn taken niet ernstig mijn kind studeert niet mijn kind laat het hoofd hangen mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteer

 • Title: (geen) goesting?! Hoe motiveer ik kinderen en jongeren?
 • Author: Lieve Swinnen
 • ISBN: 9789461313102
 • Page: 299
 • Format: Paperback
 • Mijn kind neemt zijn taken niet ernstig, mijn kind studeert niet, mijn kind laat het hoofd hangen, mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteerd Motivatie is de sleutel, maar hoe krijgt een kind goesting Want daar bestaat nog geen pil voor.Kinderen en jongeren ontplooien hun talenten, maar hebben daarbij soms deMijn kind neemt zijn taken niet ernstig, mijn kind studeert niet, mijn kind laat het hoofd hangen, mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteerd Motivatie is de sleutel, maar hoe krijgt een kind goesting Want daar bestaat nog geen pil voor.Kinderen en jongeren ontplooien hun talenten, maar hebben daarbij soms de hulp van volwassenen nodig Volwassenen die sturen en stimuleren, afgrenzen en aanmoedigen geen goesting geeft daar heel concrete tips voor Een boek voor alle ouders, leerkrachten, opvoeders en jongeren die vragen hebben over motivatie.

  One thought on “(geen) goesting?! Hoe motiveer ik kinderen en jongeren?”

  1. (h)eerlijk vlot leesbaar werk, aangevuld met suggestieleeslijst (waaruit ik al heel wat werken gelezen had). Hoewel de titel en inhoud goed zaten, smaakte de 'waar een wil is, is een weg' wat minder. Toch een aanrader!

  2. Een samenbundeling van ideeën en gedachten die achterhaald zijn. Hier en daar je pik je wel iets interessants op. Let op: ik ben geen ouder, maar een jonge leerkracht! Voor een ouder die niet weet wat aanvangen met zijn/haar kind, is dit boek wel een aanrader!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *